Google+ OGLASI NEKRETNINE KANJIŽA: EKSTRA OGLASI NEKRETNINA - KANJIŽA

EKSTRA OGLASI NEKRETNINA - KANJIŽA


EKSTRA OGLASI NEKRETNINA - KANJIŽA 

 


Oglasi pod ovim nazivom imaju jednu svoju veliku prednost, ali i jednu veliku manu. Velika prednost jeste ta da se oglas pojavljuje na najvećem broju sajtova, tako da je njegova vidljivost zapravo najveća u odnosu na sve druge oglase. Takav tip oglasa jeste obeležen drečavo žuto i upadljiv je i "bode oči". Oglas ovog tipa u najkraćem vremenskom periodu vidi najveći broj ljudi, ali ima jednu manu a to je ta da je svega nekoliko poslednjih oglasa prikazano na ovoj stranici, tako da ukoliko hoćete da Vaš oglas konstantno bude vidljiv morate posle izvesnog vremenskog intervala (dan, dva) opet obnoviti svoj oglas. 

To je bila jedna od najznačajnijih dobrih i loših osobina koji su vezani za ovaj tip oglasa a kao neke dobre još osobine možemo navesti i to da je oglašavanje potpuno besplatno i da nije potrebna nikakva registracija niti prijavljivanje, kao i to da je uz ovaj tip oglasa moguće i postaviti i fotografije nekretnine u Kanjiži vezane za taj oglas.
***

     UKOLIKO STE ISPISALI SVOJ OGLAS U RUBRICI IZNAD I POSTAVILI FOTOGRAFIJE NEKRETNINE, OGLAS ĆE AUTOMATSKI BITI PRIKAZAN I NA SLEDEĆIM SAJTOVIMA I BLOGOVIMA KOJI SU NABROJANI ISPOD OVOG TEKSTA .... EKSTRA OGLAS NEKRETNINA BIĆE PRIKAZAN NA OVIM WEB STRANICAMA U ŽUTOJ TABELI.Нема коментара:

Постави коментар